(Φώτο) Κινήσεις που λένε πολλά

Ο Μπέκα Μικελτάντζε έχασε ξεκάθαρες ευκαιρίες στο παιχνίδι της Ανόρθωσης με την Δόξα. Ο ακραίος επιθετικός της Κυρίας σε περισσότερες από δύο περιπτώσεις βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ όμως σε καμία από αυτές δεν τα κατάφερε... Η αντίδραση του κόσμου και του προπονητή, λένε πολλά.

Αξίζει ωστόσο αναφοράς η κίνηση των φίλων της Ανόρθωσης όταν ο ποδοσφαιριστής τους βγήκε αλλαγή. Συγκεκριμένα, όσοι βρέθηκαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος χειροκρότησαν τον ποδοσφαιριστή θέλοντας μ΄αυτόν τον τρόπο αφενός να τον στηρίξουν και αφετέρου να του ανεβάσουν το ηθικό. 

"Ο Μπέκα είναι μόλις 21 χρονών και ήρθε σε μια ξένη χώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος τον χειροκρότησε. Οι χαμένες ευκαιρίες είναι μέρος του παιχνιδιού", σημείωσε για τον ποδοσφαιριστή του ο Γιούργκεν Στρέπελ. Ο κόουτς στήριξε επίσης τον Μπέκα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. 

Είναι πολύ σημαντική η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο. Τόσο ο κόσμος όσο και ο προπονητής της Ανόρθωσης γνωρίζουν ότι με την κίνηση τους αυτή, να σταθούν δίπλα στον ποδοσφαιριστή, θα τον βοηθήσουν να ξεχάσει το συντομότερο τις ομολογουμένως κλασσικές ευκαιρίες και να συνεχίσει την δουλειά. Άλλωστε το γκολ κάποτε έρχεται εύκολα και κάποτε πολύ δύσκολα.