Ντέρμπι και νίκη της ΑΜΕΚ επί της Ανόρθωσης

Ήττα στην Λεμεσό για την φουτσαλικη Ανόρθωση, με 6-4 από την ΑΜΕΚ. Το δελτίο τύπου της Κυρίας:

Με μοναδικό στόχο το προβάδισμα, που θα την έφερνε σε θέση οδηγού μπήκε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ ήρθε λίγο πριν την συμπλήρωση του έκτου λεπτού, με τον Άγγελο Περικλέους. Γκολ που λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα μας, κάτι που έφερε και δεύτερο γκολ, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, από τους Κίλσον και Λουκά, ο Περικλέους από κοντά έγραψε το 0-2. 

Το προβάδισμα των δύο τερμάτων, έφερε αδικαιολόγητο εφησυχασμό στην ομάδα μας, με την ΑΜΕΚ να μειώνει σε 1-2. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεκάμετρο πέναλτι με τη συμπλήρωση 6 φάουλ από την ομάδα μας. Ο Οδυσσέως απέκρουσε το πέναλτι, ωστόσο στη συνέχεια της φάσης τραυματίστηκε και αποχώρησε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το ξεκίνημα ήταν μουδιασμένο, κάτι που έφερε την ισοφάριση από την ομάδα της ΑΜΕΚ. Το γκολ αφύπνισε προσωρινά την ομάδα μας, με τον Περικλέους να έχει άμεση απάντηση, καθώς μετά από συνεργασία με το Κίλσον έδωσε εκ νέου την προβάδισμα στην ομάδα μας.

Tο προβάδισμα δεν το κρατήσαμε για πολύ, με την ΑΜΕΚ να ισοφαρίζει σε 3-3, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με 4-3. Δεκά λεπτά πριν το τέλος η ομάδα μας ισοφάρισε με τον Κίλσον. Το παιχνίδι άνοιξε με φάσεις εκατέρωθεν. Η ομάδα της ΑΜΕΚ, ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με 5-4 πέντε λεπτά πριν το τέλος. Παρά τις όποιες προσπάθειες που έγιναν για ισοφάριση, ήρθε το 6-4 και λίγα λεπτά πριν το τέλος η αποβολή του Χριστοφή για λογαριασμό της ομάδας μας. Ως εκ τούτου η ομάδα μας έφυγε με την ήττα από τη Λεμεσό.