Μπορεί να μην έγινε αλλά…

Υπήρχε προοπτική για εννιά βαθμούς μετά την ισοπαλία στο ΓΣΠ με την Ομόνοια. Η Ανόρθωση είχε θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα μέχρι το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΛ. Κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς στο ματς με τον Ερμή, να επιβληθεί εύκολα του Ακρίτα για το κύπελλο, να περάσει το εμπόδιο της Δόξας όμως σκόνταψε στην τελευταία αναμέτρηση με την Πάφο. 

Εφτά βαθμοί αντί εννιά δεν είναι μεν καταστροφική συγκομιδή υπάρχει δε μια πίκρα για το γεγονός ότι θα μπορούσαν με λίγη προσοχή να ήταν εννιά. Αυτό δεν έγινε και η ομάδα βλέπει μπροστά. Εκεί όπου την περιμένει μια δύσκολη έξοδος, απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της Κυρίας για το 2018. 

Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για το τι θα δώσει ενδεχόμενη νίκη. Το οφθαλμοφανές είναι πως η ομάδα θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα… Και θα το κάνει με εκκωφαντικό τρόπο μιας και το διπλό αν έρθει, θα στείλει τους ποδοσφαιριστές για ξεκούραση στο ιδανικότερο χρονικά σημείο. 

Ο Στρέπελ αναλύει την ΑΕΛ με τους ποδοσφαιριστές του κ΄αυτό που θέλει είναι να κάνουν ότι έπραξαν και στο προηγούμενο τους ταξίδι στη Λεμεσό όταν έπαιξαν με τον Απόλλωνα, να πάρουν μια τεράστια νίκη.