"Δραματικό παιχνίδι και... ΝΙΚΗ με ΑΕΛ"

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το τμήμα Φούτσαλ της Ανόρθωσης αναφέρεται στην νίκη με 5-4 κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

"Μετά από ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δραματικό ως προς την πλοκή, η ομάδα μας κέρδισε την ΑΕΛ με 5-4, σημειώνοντας έτσι τη δεύτερη της νίκη μέσα στο 2019. Δύο γκολ σημείωσε ο Λουκά και από ένα οι Περικλέους, Ζιάν Κάρλος και Χαρή.

Με αρχική πεντάδα τους Οδυσσέως, Ζιαν Κάρλος, Κουλουμπρή, Κουππαρή και Χαρή ξεκίνησε το παιχνίδι ο Γιώργος Κυριάκου. Μοναδικός στόχος για την ομάδα μας, ήταν το προβάδισμα που θα την έφερνε σε θέση οδηγού. 
Πριν την εκπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών, βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 2-0. Αρχικά, μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια και συνδυασμό, ο Ζιάν Κάρλος βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ έγραψε το 1-0. Το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Άγγελος Περικλέους, μετά από πάσα του Μπετάο.

Στην πορεία η ΑΕΛ ανέβηκε και ισοζύγισε, με την ομάδα μας μετά από δύο λάθη να δέχεται την ισοφάριση. Ωστόσο στα αποδυτήρια έμελλε να πάμε με προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Φάνος Χαρή με σουτ από τον άξονα μετά από πάσα του Μπετάο έγραψε το 3-2 ενώ λίγο αργότερα ο Λουκά με διαγώνιο πλασέ σημείωσε το 4-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο στόχος ήταν η ομάδα μας να διατηρήσει και να εδραιώσει το προβάδισμα της. Το 5-2 σημειώθηκε από τον Λουκά, μετά από ακόμη μία ασσίστ από τον Μπετάο. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ άρχισε να αγωνίζεται με flying goalkeeper, με την ομάδα μας να βρίσκει δυσκολίες. Ως εκ τούτου μείωσε σε 5-4. Για την ομάδα μας έχασε δεκάμετρο πέναλτι ο Κουλουμπρής, όπως επίσης και η ΑΕΛ.

Το τέλος ήταν δραματικό με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο το προβάδισμα της ομάδας μας έμεινε μέχρι τέλους, με τη ομάδα μας να πανηγυρίζει τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη μέσα στο 2019".