BUFF/"Βλέπω πράγματα που δεν είναι αλήθεια και αυτό με τρελαίνει"

Δηλώσεις παραχώρησε στην Ισπανική ιστοσελίδα, elperiodicodearagon, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης, Oliver Buff για το τέλος της συνεργασίας του με την Σαραγόσα.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του...

Τι συνέβη αυτές τις μέρες;

"Είμαι καλά έχω λίγο άγχος, αλλά είναι φυσιολογικό όταν αλλάζεις κλαμπ".

Είσαι θυμωμένος για τη συμπεριφορά της Ρεάλ Σαραγόσα;

"Δεν πρέπει να θυμώνεις. Στο τέλος είναι ποδόσφαιρο. Ήμουν πολύ χαρούμενος στη Σαραγόσα και είχαμε μια καλή σεζόν στο πρώτο μου έτος. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καταστάσεις όπως αυτές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος".

Πότε σου είπαν να φύγεις από την ομάδα;

"Το καλοκαίρι μου το είπαν. Τελικά δεν έφυγα γιατί ήθελα να μείνω στη Σαραγόσα. Μου είπαν το ίδιο πράγμα τον Δεκέμβριο."

Τέλειωσε η υπομονή σου; Ένα χρόνο χωρίς να παίζεις είναι πάρα πολύ...

"Μου άρεσε να είμαι στη Σαραγόσα λόγω και των οπαδών. Ήθελα να δοκιμάσω τα πάντα για να παίξω αλλά αν κάθε μήνα σου λένε πως πρέπει να φύγεις τότε πρέπει να κάνεις την αλλαγή".

Είσαι λυπημένος που δεν είχες ευκαιρίες;

"Είχα πιθανότητες να παίξω και δεν το έκανα. Είναι δικό μου λάθος."

Ήταν άδικο για εσάς;

«Δεν νομίζω. Είχα ευκαιρίες αν και φυσικά ήταν λιγότερες από άλλους».

Πιστεύεις ότι η απόδοσή σου ήταν άσχημη;

«Δεν έπαιξα στο κορυφαίο επίπεδο μου τον πρώτο γύρο αλλά μερικές φορές υπάρχουν πράγματα εκτός γηπέδου αλλά καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να πω κάτι. Είχα ευκαιρίες, υπήρξε μια πτώση αλλά αυτά που βγήκαν στον τύπο δεν είναι αλήθεια. Ήμουν χαρούμενος εδώ. Κάποιοι άλλαξαν συμπεριφορά λόγω αυτού του γεγονότος. Βλέπω πράγματα που δεν ήταν αλήθεια και αυτό με τρελαίνει.»