ΠΑΝΤΕΛΗ: "Πρωτάθλημα με 16 ομάδες/Έγινε επαφή για ανανέωση με τον Ντουγκλάο"

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision "Ώρα για μπάλα" ήταν ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή.

Τα κυριότερα σημεία όσων ανέφερε:

-Στο ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί τίποτα μόνο με την λογική. Μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Έγινε ότι έπρεπε να γίνει στην αρχή της χρονιάς.

-Θέλαμε να παραμείνει ο κορμός από την περσινή πετυχημένη χρονιά και να ενισχυθούμε με ποδοσφαιριστές που είχαν χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν.

-Με την έξοδο στην Ευρώπη, χωρίς να το λέμε, νιώθαμε ότι θα κάνουμε κάτι καλό. Ο αποκλεισμός από μια υποδεέστερη ομάδα ήταν ένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Δεν είχαμε τα εχέγγυα για να το διαχειριστούμε.

-Ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ καλή. Αν πάρουμε τα παιχνίδια με τους μεγάλους, αν παίζαμε μόνο μαζί θα ήμασταν όλοι μαζί.

-Περιμέναμε πιο πολλά από τον Λαβόρδε.

-Χάσαμε κάποιους βαθμούς αδικαιολόγητα στο ξεκίνημα.

-Την περσινή χρονιά πετύχαμε εύκολα τον στόχο της Ευρώπης. Μας έδωσε μια υπεραισιοδοξία. Από τα ψηλά βρεθήκαμε σε πιο χαμηλά.

-Οι νεαροί είναι στην ομάδα και προπονούνται κανονικά. Μέσα στα προβλήματα δεν μπορείς να τους δώσεις τις ευκαιρίες που πρέπει.

-Η ομάδα πρέπει να σταθεροποιηθεί, να αποκτήσει την παλιά της αίγλη και να μην χάνει παιχνίδια με τον τρόπο που χάσαμε φέτος.

-Μέσα στο καλό σύνολο που είχαμε στο τελευταίο πρωτάθλημα που κερδίσαμε, είχαμε κάποιους παίκτες που μπορούσαν να πάρουν τα παιχνίδια από μόνοι τους.

-Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν όλες σου οι κινήσεις να είναι σωστές.

-Έγινε μια επαφή, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την Λεχ Πόζναν για Κατσιαράβα, για δανεισμό. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

-Στο παιχνίδι της Τετάρτης πρέπει να κερδίσουμε 2-0 και να προκριθούμε. Το Κύπελλο είναι ένας τίτλος, δίνει εισιτήριο και στην Ευρώπη.

-Για τις μεταγραφές γίνονται σκέψεις για το κέντρο ή τα άκρα της επίθεσης.

-Τα πλέι οφ έχουν κουράσει. Πρέπει να κάνουμε κάτι καινούργιο. Θα προτιμούσα να δοκιμάσουμε με 16 ομάδες, δύο γύροι και να υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες.

-Έγινε επαφή για ανανέωση με τον Ντουγκλάο.

-Μας έχει πληγώσει η κάρτα φιλάθλου, μας έχει δημιουργήσει προβλήματα.

-Για το Ντούρις ήταν εις γνώση μας το πρόβλημα, είμαστε εδώ για να βρίσκουμε τις λύσεις.

-Στην αρχή της σεζόν πίστευα ότι καλύτερη ομάδα ήταν ο Απόλλωνας. Με την πάροδο του χρόνου βλέπουμε ότι το ΑΠΟΕΛ έχει μια διαφορετική φιλοσοφία.

-Χάσαμε το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΕΝΠ χωρίς να καταλάβουμε πώς το χάσαμε. Έπρεπε να καταλάβουν όσοι εργάστηκαν για το παιχνίδι να το καταλάβουν. Ήταν απαράδεκτο το αποτέλεσμα. Αυτό περιλαμβάνει και τον προπονητή όχι μόνο οι παίκτες. Κάποιοι παίκτες μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν ότι έχω δίκαιο.

-Το 90% των φίλων της Ανόρθωσης θεωρούν μεγαλύτερη επιτυχία την πρόκριση επί της Τραμπζονσπόρ παρά την είσοδο στους ομίλους.