Την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή...

Αν και χρειάστηκε τρίτη προσπάθεια, η Ανόρθωση κατάφερε εντέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή νίκη κόντρα στην ΕΝΠ. Και το έπραξε μάλιστα, στο καταλληλότερο σημείο…

Στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ανόρθωση χρειάστηκε το unfair play για να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Παραλίμνι. Στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, αυτό της Τετάρτης στο «ΠΑΠ» για τον θεσμό του Κυπέλλου, η «Κυρία» γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 και μείωσε τις πιθανότητες της για πρόκριση.

Το τρίτο, ήταν και… φαρμακερό για την ομάδα του Γιούργκεν Στρέπελ. Τρεις ημέρες πριν από τον σημερινό επαναληπτικό με τους «βυσσινί», επικράτησε με 2-0, επανήλθε στις νίκες και με καλύτερη ψυχολογία προετοιμάστηκε ενόψει της  απογευματινής ρεβάνς στο Παραλίμνι, εκεί που θα κληθεί να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Η αποστολή της θα είναι δύσκολη, αφού θα χρειαστεί να κερδίσει με σκορ 2-0, 3-1 και πάνω. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένη να το κάνει για να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση κάποιου τίτλου και στον τερματισμό της… ανομβρίας, ιδίως απ’ την στιγμή που το πρωτάθλημα έχει χαθεί προ πολλού.