"Άτομα που πήραν από την Ανόρθωση περισσότερα απ’ όσα έδωσαν, έπρεπε να σέβονται"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σάββας Πηλακούτας στη κάμερα της Cytavision πριν από την έναρξη του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Ε.Τ της "Μεγάλης Κυρίας"

Το αρχικό του σχόλιο…

Δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να μην επηρεάσει. Προσπάθησε όμως ο προπονητής να προετοιμάσει την ομάδα. Πρέπει να έχουμε στοιχεία από τα προηγούμενα παιχνίδια. Την ουσία δηλαδή και μια καλή σταθερή μεσοαμυντική λειτουργία.

Αν δεν χάσει εξασφαλίζει την εξάδα…

Σε ενδεχόμενο νίκης θα πιάσουμε την ΑΕΚ. Θα μιλούμε για το ενδεχόμενο να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Αναλόγως της απόφασης θα δούμε. Δεν γνωρίζουμε τα δεδομένα. Είναι οξύμωρο. Αν είναι δυνατόν δεν γνωρίζουμε σε ποια θέση θα βρισκόμαστε.

Αύριο είναι η απόφαση...

Δεν θέλω να επέμβω στο έργο του Αθλητικού Δικαστή. Είδατε σήμερα τον κόσμο με το συλλαλητήριο. Ο κόσμος της Ανόρθωσης με όλο αυτό τον πόλεμο που δεχόμαστε, ξέρει τι θα απαιτήσει και τι θα στηρίξει. Γνωρίζουν ποια πράγματα γίνονται λάθος και τι γίνονται σωστά. Το σημαντικό σε όλη αυτή την υπόθεση, είναι πως άτομα που όσο βρίσκονταν στην Ανόρθωση πήραν περισσότερα απ’ ότι έδωσαν, θεωρώ ότι έπρεπε να το εκτιμούν και να το σέβονται. Αυτό ως γενική τοποθέτηση. Ωστόσο ο καθένας ενεργεί όπως ο ίδιος θεωρεί καλύτερα για τον ίδιο. Αυτό, μέχρι εδώ. Ξεκινά το παιχνίδι σε μερικά λεπτά και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ