ANAKOIΝΩΣΗ ΜΑΧΗΤΩΝ με πυρά και πολλούς αποδέκτες

Μακροσκελής ανακοίνωση από τους οπαδούς της Ανόρθωσης. ΠΥΡΑ κατά πολλών κατευθύνσεων, στήριξη στον σύλλογο... Αναφέρονται στους χειρισμούς του ΚΟΑ και του Αντρέα Μιχαηλίδη στην υπόθεση Ουζόχο. Ζητούν από την ομάδα να απαγορεύσει την είσοδο στο ΠΑΠ αξιωματούχων του ΚΟΑ, πολιτικά πρόσωπα και σε μέλη του ΔΣ του Απόλλωνα. Ζητούν γενική συνέλευση με το τέλος της χρονιάς για να ξεκαθαρίσουν και στα ενδότερα του Σωματείου κάποια ζητήματα που τους ανησυχούν. Εισηγούνται να υπάρξει ανεξάρτητος υποψήφιος εκ μέρους της Ανόρθωσης και της Αμμοχώστου σε κάθε επόμενες εκλογές. Καλούν τον Πράνιτς να φύγει από την ομάδα ενώ κλείνοντας  στο υστερόγραφο σημειώνουν:

Στο γήπεδο 1-0. Σκόρερ (Ντουριτς), Στα χαρτιά 0-3. Σκόρερ (μιχαηλίδης, δησυ, γιοβιτς)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουν περάσει χρόνια που τα έχετε κάνει μπάχαλο, έχουν περάσει χρόνια που ο κόσμος γύρισε τις πλάτες στα γήπεδα σας. Μην ψάχνετε άλλο τα γιατί σας θεωρεί απάτη ο κόσμος, μην ψάχνετε τους λόγους που δεν θα κάνουμε κάρτα, μην διερωτηθείτε πως θα τις κάψουν ακόμα περισσότεροι τώρα. Μέσα από τις 3 ανακοινώσεις σας είναι ηλίου φαεινότερο ότι την διαδικασία της όλης εξέλιξης την επηρέασαν εξωγενείς παράγοντες. Μιας εξέλιξης που αντικατοπτρίζει την κυπριακή μπανανία. Συμβαίνει σε καθημερινή βάση, σε πολλά επίπεδα και ήταν αναπόφευκτο να μην τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός. Συμφέροντα μεγάλα και προβολή όπου τα .... κόμματα δεν μπορούσαν να μην το εκμεταλλεύονται καθημερινά.

Στα της υπόθεσης τώρα εμείς διερωτόμαστε όμως. Ο αθλητικός δικαστής γιατί μπήκε στην διαδικασία να δικάσει κάτι αφού για όλα αποφάσιζε ο κοα μέσω τρίτων; 
•01.02.2019 Ο κοα έκδωσε δελτίο, ο παίκτης αγωνίστηκε. 
•05.02.2019 Ο κοα είπε ότι είναι νομότυπο μετά από έρευνες που έκανε. 
•09.02.2019 Ο κοα είπε ότι ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ το δελτίο, περίπου στο ημίχρονο του επόμενου αγώνα της ομάδας. Δηλαδή αν αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιζόταν στο 1ο ημίχρονο με δελτίο και στο 2ο ΧΩΡΙΣ δελτίο. 
•12.02.2019 Ο κοα επικύρωσε τα πρακτικά της έκτακτης συνεδρίας του στις 09.02.2019, παρόλο που ο Στέλιος Στυλιανού προσπάθησε να τα ........ 
•15.02.2018 Ο πρόεδρος του κοα Αντ. Μιχαηλίδης με εσκεμμένες δηλώσεις του κατάφερε να αναβάλει την ήδη αποφασισμένη κατάληξη της ένστασης γιατί του είχαν θυμώσει. 
•18.02.2019 Ο κοα σε νέα έκτακτη συνεδρία ακυρώνει το δελτίο εξ’ αρχής. Δηλαδή με λίγα λόγια ανακαλεί την ίδια την απόφαση του στις 09.02.2019 η οποία με την σειρά της ανακαλούσε την απόφαση τους στις 05.02.2019.

Αν όλο το πιο πάνω δεν είναι ίσως το μεγαλύτερο φιάσκο του αθλητισμού τότε δεν είναι άνθρωποι που αποφάσισαν αλλά εξωγήινοι, δεν είναι άδειες οι εξέδρες αλλά στην φαντασία μας, δεν είναι μπλεγμένα πολιτικά πρόσωπα στον αθλητισμό αλλά βλέπουμε φαντάσματα, δεν είναι όλα στημένα αλλά εμείς δεν βλέπουμε την πρόοδο, δεν μας φτύνουν όλοι ανά το παγκόσμιο για την δυσωδία του αθλητισμού αλλά βρέχει ακατάπαυστα.

Αδέλφια,

Εμείς ακολουθούσαμε την ομάδα μας παντού και πάντοτε, όχι για μια μάππα μέσα στο γήπεδο, όχι για να δούμε το “πετυχημένο” τους άθλημα. Ακολουθούσαμε αυτή την ομάδα, αυτή την Ιδέα, αυτά τα πιστεύω μας γιατί το έχουμε χρέος προς τους ήρωες μας, τους γονείς μας και τους παππούδες μας ώστε να κρατήσουμε ζωντανά τα όνειρα που τους έκλεψαν. Κάποιοι αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς για χρόνια τώρα. Δεν θα εναντιωθούμε του Σωματείου μας αλλά θα το στηρίξουμε και θα κάνουμε τα πάντα από μέρους μας να το ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ. Ήρθε η ώρα σαν οικοδόμημα ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ να θέσουμε τα όρια μας, τους “φίλους” μας, το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται.

Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ απαιτούμε από τον Σύλλογο μας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ όπως προβεί στις πιο κάτω ενέργειες :

•ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ” ΣΕ :
1. Κάθε αξιωματούχο του κοα
2. Κάθε αξιωματούχο της κοπ
3. Σε κάθε πολιτικό πρόσωπο ανεξαρτήτως κόμματος 
4. Σε κάθε μέλος Δ.Σ. του απόλλωνα
•Γενική συνέλευση με το τέλος της χρονιάς για να ξεκαθαρίσουμε και στα ενδότερα του Σωματείου κάποια ζητήματα που μας ανησυχούν δεόντως. 
•Η πιο πάνω συνέλευση να είναι και Καταστατική στην οποία θα κατατεθεί προς ψήφιση προς τα μέλη, όρος στο καταστατικό του Σωματείου απαγόρευση συμμετοχής οποιουδήποτε ατόμου σε Δ.Σ., που συμμετέχει και σε πολιτικό κόμμα.
•Ανεξάρτητος υποψήφιος εκ μέρους της Ανόρθωσης και της Αμμοχώστου σε κάθε επόμενες εκλογές για να απεγκλωβιστεί το Σωματείο και ο κόσμος από τα καρκινώματα. 
•Άρση της εμπιστοσύνης προς τον κοα στο θέμα κάρτας φιλάθλου και μη αποδοχή τήρησης της στο γήπεδο μας.

Υ.Γ. “Pranjic idi kući danas ili dolazimo”. Όταν σας ρωτούσαμε μέσα στα γραφεία αν έχει κάποιο θέμα εντός ομάδας, μας απαντούσατε ότι όλα είναι μια χαρά και είστε απλά άτυχοι. Τελικά ξαφνικά κάτι έγινε;

Υ.Γ.2 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - απόλλων 02.02.2019
Στο γήπεδο 1-0. Σκόρερ (Ντουριτς)
Στα χαρτιά 0-3. Σκόρερ (μιχαηλίδης, δησυ, γιοβιτς)

ΜΑΧΗΤΕΣ 1994