Απλά... ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ!

Έδωσε «μάχη» η διοίκηση Ανδρέα Παντελή τον περασμένο Μάιο για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ρούμπεν Ράγιος και τα κατάφερε. Μάλλον θα πρέπει να το έχουν μετανιώσει οι της Ανόρθωσης…

Ο 32χρονος Ισπανός επιτελικός χαφ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της «Κυρίας», αλλά η προσφορά του κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κρίνεται πάρα πολύ φτωχή. 

Είναι ίσως η χειρότερη σεζόν στην καριέρα του. Άλλωστε, οσονούπω συμπληρώνει 6 μήνες χωρίς γκολ και είναι η μεγαλύτερη «ανομβρία» του. Το μοναδικό τέρμα που σημείωσε ήταν την 1η Σεπτεμβρίου στον αγώνα με την Πάφο FC (1-1), σε σύνολο 20 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις. 

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν βοηθάει στον τομέα του σκοραρίσματος. Η δουλειά του είναι στο δημιουργικό κομμάτι και εκεί… γράφει εκ νέου χαμηλό βαθμό. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα δεν τον υπολογίζει σχεδόν καθόλου ο Γιούργκεν Στρέπελ.

Αρκετοί πρωτοκλασάτοι παίκτες της Ανόρθωσης κινήθηκαν… σε χαμηλές πτήσεις από το ξεκίνημα της σεζόν και ήταν ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους για τους οποίους η ομάδα δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δείξει ικανή ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.