Από το πρωτάθλημα του 2008 στο δεύτερο γκρουπ το 2019!!!

Χωρίς τέλος ο αγωνιστικός κατήφορος για την Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια. Έγινε πέρσι μια καλή σεζόν που οδήγησε στην επιστροφή στην Ευρώπη, όμως φέτος η Κυρία... έσπασε αρνητικό ρεκόρ.

Από την μια ήταν κατώτερη των περιστάσεων αγωνιστικά και από την άλλη ήρθε η τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών. Έτσι όχι μόνο έμεινε εκτός Ευρώπης αλλά έμεινε και εκτός πρώτου γκρουπ, για πρώτη φορά από τότε που υπάρχει το σύστημα με τα playoffs, δηλαδή από το 2008/09. Ποτέ μέχρι το 12/13 δεν ήταν εκτός τετράδας (έτσι ήταν τότε το πρώτο γκρουπ) και ποτέ από το 13/14 εκτός εξάδας.

Στην φετινή εξίσωση και η αποτυχία στο κύπελλο αλλά και ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την Λάτσι. Όλα αυτά καθιστούν... καταστροφικό το 2018/19.

Από το πρωτάθλημα του 2007/08 το οποίο η Ανόρθωση κατέκτησε αήττητη, έφτασε σήμερα να είναι στο 2ο γκρουπ. Και δεν είναι απλώς μια αποτυχημένη χρονιά που είναι λογικό στον αθλητισμό, αλλά... ΑΚΟΜΑ μια αποτυχημένη χρονιά.

Ο μεγάλος κόσμος της περιμένει επιτυχίες, ένα τίτλο, μια καλή παρουσία στην Ευρώπη για να νιώσει ότι η ομάδα του είναι ξανά στον δρόμο που της αρμόζει. Θα πρέπει όμως να προσθέσει ακόμα ένα χρόνο... υπομονής, δηλαδή να κάνει αυτό που κάνει εδώ και πολλά χρόνια.