(ΔΗΛΩΣΗ) Στο δικαστήριο ΤΡΕΙΣ για Ουζόχο

Δηλώσεις από τον Ανδρέα Αγγελίδη έγιναν πριν από λίγο σε σχέση με την διερεύνηση της υπόθεσης Ουζόχο. Tρεις κατηγορούμενοι οδηγούνται στο δικαστήριο.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε

"Έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων και των ερευνών και ο φάκελος προωθήθηκε στη νομική υπηρεσία. Αναμένεται να προχωρήσει στο δικαστήριο με τη δίωξη ουσιαστικά τριών προσώπων.

Του 43χρονου που είχε συλληφθεί αρχικά σε σχέση με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγράφου με ψευδείς παραστάσεις καθώς και αδικήματα που αναφέρονται στη συνομωσία για καταδολίευση και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Και για τα άλλα δυο πρόσωπα 41 και 36 χρόνων που είχαν συλληφθεί κατά την διάρκεια των εξετάσεων, σε σχέση με το αδίκημα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία και συνομωσίας για καταδολίευση.

Όσον αφορά την υπόθεση, αναμένεται να προχωρήσει στο δικαστήριο. Οι εισηγήσεις της Αστυνομίας στη βάση των εξετάσεων και του μαρτυρικού υλικού, έγιναν δεκτές από τη νομική υπηρεσία και τον λόγο τον έχει η δικαιοσύνη".