Αποκαλυπτική δήλωση/"Μία μεγάλη κοροϊδία, χαρίσαμε 1.5, δεν υπάρχει πλέον MoU"

Σοβαρή εξέλιξη στα διοικητικά της Ανόρθωσης... Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ εξασφάλισε δήλωση από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της εταιρείας Μάριο Μιχαήλ, εκπρόσωπο του ομίλου Πουλλαϊδη σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως είναι γνωστό ο κύριος Μιχαήλ το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε στο συμβούλιο παραίτηση και αποχώρηση από το Δ.Σ της εταιρείας. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ήταν ξεκάθαρος ως προς την πορεία που ακολουθεί ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαϊδης, ανακοινώνοντας ουσιαστικά την οριστική απόσυρση ενδιαφέροντος.

"Πως γίνεται μετά από τόσες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις να μιλάμε ακόμη για το MoU; Δεν υπάρχει πλέον λόγος να το συζητούν. Ζήσαμε μία μεγάλη κοροϊδία το τελευταίο διάστημα. Δεν υπάρχει πλέον MoU.

Εμείς δώσαμε 1.5 εκατομμύριο για τα κριτήρια (συν μερικές δεκάδες χιλιάδες μετρητά), κάναμε το καθήκον μας για το καλό του συλλόγου μας. Ποτέ δεν ενημέρωσαν τον κόσμο ότι δόθηκε αυτό το ποσό από τον όμιλο Πουλλαίδη. Γιατί άραγε; Ο όμιλος Πουλλαϊδη χάρισε 1.5. Αυτοί με την στάση τους μας έδιωξαν. Δηλαδή το 1.5 εκατομμύριο δεν είναι σοβαρό θέμα για το οποίο έπρεπε να γνωρίζει ο κόσμος;

Αφού δεν μας ήθελαν έπρεπε να μας το πουν και όχι τώρα να συζητούν για το MoU το οποίο έπρεπε να υπογράψουν εδώ και πολλές μέρες. Τι προσπαθούν να κάνουν; Να το πάρουν σε συνέλευση, γιατί; Να πουν δήθεν ότι τώρα το αποδέχονται και να μας αφήσουν εκτεθειμένους";

Λυπούμαστε που δεν υπήρξε κατάληξη. Εμείς προσπαθήσαμε για μία ακόμη φορά να σώσουμε τον σύλλογο. Φαίνεται κάποιοι πως δεν το ήθελαν"