Ο... απόηχος των καυστικών δηλώσεων

Η χθεσινή παρέμβαση στο ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ του παραιτηθένα Αναπληρωτή Προέδρου Μάριου Μιχαήλ... τοποθέτησε τα διοικητικά θέματα της Ανόρθωσης στην πραγματική τους κατάσταση. Ο κύριος Μιχαήλ τοποθετήθηκε επί των γεγονότων και έδωσε εικόνα προς τον κόσμο για το τι ακριβώς συμβαίνει αλλά και κυρίως φανέρωσε τις προθέσεις του όμιλου Πουλλαίδη. (ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ)

Με τις δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας για απόσυρση του MoU ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως πέραν των δεκάδων χιλιάδων ευρώ που πρόσφεραν τις τελευταίες μέρες ο όμιλος χάρισε και ποσό 1.5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία σχετίζονταν με τα κριτήρια Μαρτίου.

Από πλευράς σωματείου αλλά και του Πρόεδρου της εταιρείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα εκφράζεται αισιοδοξία πως θα υπάρξει λύση και θα εκτονωθεί η κρίση. Παρόλο που το MoU έχει αποσυρθεί οι διοικούντες επιμένουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι όμως άγνωστο την ίδια ώρα αν θα προκύψει... επιστροφή και εκ νέου ενδιαφέρον από πλευράς Πουλλαίδη.

Πολλοί βλέπουν την έκτατη συνέλευση της Πέμπτης ως μέρα που οριστικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αρκετοί δεν θέλουν να πιστέψουν ότι είναι οριστική η απόφαση Πουλλαίδη ενώ στη "σκηνή" είναι και μία άποψη που εκφράζεται εσωτερικά και μεταφέρεται από διοικούντες του σωματείου... ότι μπορούν και αυτοί να κρατήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα χωρίς να επηρεαστεί το πλάνο όπως αυτό αποφασίστηκε και άρχισε να υλοποιεί ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ομολογουμένως δύσκολες μέρες για μία ακόμη φορά στο ιστορικό σωματείο της Αμμοχώστου.