Ανακοίνωση-απολογισμός (Φώτος)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση προχωρά στον απολογισμό που προκύπτει μέσα από την χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Αναλυτικά:

"Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στην οποία τα μέλη ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του Σωματείου της Ανόρθωσης κ. Λοΐζο Λοΐζου τόσο για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το Σύλλογο όσο και για κάποιες άλλες ενέργειες και κινήσεις του Δ.Σ. του Σωματείου.

Στη συνέχεια αφού αναλύθηκε το MoU από τον Οικονομικό Σύμβουλο του Σωματείου, κ. Κώστα Γιωργκάτζη και έγινε ενημέρωση σχετικά με την πορεία των συζητήσεων που είχαν η πλευρά του Δ.Σ. του Σωματείου και η πλευρά του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη, τέθηκε προς έγκριση η σύσταση τριμελούς επιτροπής, η οποία θα έχει ως σκοπό να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη.

Το συγκεκριμένο αίτημα εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μελών.

Απαίτηση των μελών ήταν επίσης όπως η συμφωνία αυτή (εφόσον προκύψει) τεθεί στην Γενική Συνέλευση προς έγκριση πριν επισημοποιηθεί, ενημερώνοντας παράλληλα για τις λεπτομέρειες γύρω από την συνάντηση".