Υπέβαλε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ο Λοΐζου

Με γραπτή του δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο Λοΐζος Λοΐζου ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Προεδρία του Σωματείου της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

"ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Από την ημέρα της εκλογής μου στο αξίωμα του Προέδρου του συλλόγου ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ έταξα ως σκοπό μου να υπηρετώ μόνο τα ιδανικά και τις αξίες της μακρόχρονης Ιστορίας της και βεβαίως τα συμφέροντά της.

Λόγω του τεταμένου κλίματος που επικράτησε τον τελευταίο καιρό μεταξύ του Συλλόγου και του κου Πουλλαΐδη και επειδή μου γνωστοποιήθηκε από το περιβάλλον του ότι για να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις,  προϋπόθεση είναι η παραίτησή μου, θέλοντας να διευκολύνω και να βοηθήσω τη διαπραγμάτευση, για την επάνοδο του κου Πουλλαΐδη, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταθώ εμπόδιο.

Άλλωστε, και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης έθεσα την παραίτησή μου ενώπιον των μελών, επιβεβαιώνοντας ότι η ανιδιοτελής προσφορά δεν μετριέται με αξιώματα και καρέκλες. Αισθάνομαι και θα παραμείνω πιστός στρατιώτης στις υπηρεσίες ενός Συλλόγου που αποτελεί φάρο για όλους τους Αμμοχωστιανούς και όχι μόνο.

Η επάνοδος του κου Πουλλαΐδη στα διοικητικά της Ανόρθωσης, είναι εντολή της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι απολύτως σεβαστή. Καλώ την επιτροπή επαφής και τον κο Πουλλαΐδη, όπως εργαστούν εντατικά προς άμεση επίτευξη συμφωνίας για το καλό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Με βάση τα πιο πάνω και με συναίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό προς τον μεγάλο κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου, η οποία θα κατατεθεί αύριο σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου .

Μετά τιμής

Λοΐζος Λοΐζου

Πρόεδρος Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου"