Ο ρυθμιστικός ρόλος και το παράδοξο!

Ακόμη τρια παιχνίδια για να λάβει τέλος το αγωνιστικό... βασανιστήριο της Ανόρθωσης.

Χρησιμοποιούμε τη λέξη βασανιστήριο γιατί θεωρούμε πως ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση που βρίσκεται η "Μεγάλη Κυρία" και τους αγώνες στο Β' γκρουπ. Η αγγαρεία... σιγά σιγά ολοκληρώνεται με τους ποδοσφαιριστές-τεχνική ηγεσία να σφίγγουν τα δόντια και να αγωνίζονται σ' ένα επίπεδο που προφανώς δεν τους ταιριάζει. 

Αγώνες που μοναδικό κίνητρο είναι η φανέλα και το πρεστίζ με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τα απαραίτητα και απλά να μην χάνουν. 

Πάντως η ομάδα του Στρέπελ είναι ο ρυθμιστής της παραμονής με τις ομάδες που μάχονται να σωθούν να μην καταφέρνουν να την κερδίσουν. Ο μοναδικός που κέρδισε την Ανόρθωση είναι ο διαβαθμισμένος Ερμής!

Πάφος, Δόξα, Αλκή και ΕΝΠ πάλεψαν αλλά η ποιότητα τους δεν ήταν αρκετή ή μάλλον δεν κατάφεραν να περιορίσουν την ποιότητα του αντιπάλου. Αν εξαιρέσουμε την Αλκή που έχασε εύκολα, οι υπόλοιποι τρεις το πάλεψαν αλλά πάντα κάτι γινόταν στο τέλος και δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με την Πάφο ήταν ο Ζοάο Βίκτορ (90+3'), με την Δόξα ο Μπουφ (72') και την ΕΝΠ ο Ράγιος (85')...

Για να δούμε αν μέχρι το τέλος θα βρεθεί η ομάδα που θα πάρει τρίποντο από την Ανόρθωση που ίσως να αποβεί και καθοριστικό για την αποφυγή της διαβάθμισης.