ΑΝΟΡΘΩΣΗ/Επόμενη μέρα με ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ;

Στα ύψη η αγωνία στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης για την κατάληξη που θα έχουν οι νέες επαφές με τον Χρίστο Πουλλαϊδη.

Στη χθεσινή πολύωρη συνάντηση που είχε η τριμελής επιτροπής που συστάθηκε (Ευγένιος Χαμπουλλάς, Γιώργος Χατζηστεφάνου, Χρίστος Σαββίδης) με τον κ. Πουλλαϊδη και τον Μάριο Μιχαήλ, επικράτησε θετικό κλίμα και δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για αίσια κατάληξη.

Εάν και εφόσον ικανοποιηθούν οι νέοι όροι που έθεσε στο τραπέζι ο Χρίστος Πουλλαϊδης, τότε θα γίνει κατορθωτή η επιστροφή του στα διοικητικά της Ανόρθωσης.

Αργά το απόγευμα, στις 19:00, θα παρακαθίσει σε συνεδρία το Δ.Σ της Ανόρθωσης και ο Ευγένιος Χαμπουλλάς θα ενημερώσει λεπτομερώς για το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον κ. Πουλλαϊδη. Ακολούθως θα συγκληθεί νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση, πιθανότατα για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανάμεσα στους όρους που έθεσε η πλευρά Πουλλαϊδη, υπάρχει και… άρωμα από το «Μνημόνιο συναντίληψης» (MoU), που ως γνωστό αποσύρθηκε.
 
Από κει και πέρα, όπως έχουμε πληροφορηθεί έπεσε στο τραπέζι και σχέδιο δράσης με στόχο να υπάρχει ένα εξασφαλισμένο ετήσιο ποσό στα ταμεία της Ανόρθωσης από επιφανείς και μη Ανορθωσιάτες. Ένα μεγάλο γκρουπ 500-700 ατόμων να βάζει κάποια χρήματα σε ετήσια βάση.