Κοινή Ανακοίνωση Δ.Σ. Συλλόγου και Εταιρείας

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν Σύλλογος και Εταιρεία της Ανόρθωσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Σε κοινή συνεδρία των Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου και της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Τριμελής Επιτροπή Επαφής με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη που εξουσιοδοτήθηκε από τη Γενική Συνέλευση της 18ης Απρίλιου, προχώρησε σε ενημέρωση των μελών των δύο Δ.Σ. για τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης.

Η Επιτροπή, μετέφερε στα Συμβούλια τις θέσεις, απόψεις και προβληματισμούς του κ. Πουλλαΐδη καθώς επίσης και το τρισέλιδο υπόμνημα με τις εισηγήσεις και το πλάνο του για το μέλλον της Ανόρθωσης. Οι εισηγήσεις του κ. Πουλλαΐδη επικυρώθηκαν ομόφωνα και από τα δύο Διοικητικά Συμβούλια.

Αποφασίστηκε όπως συγκληθεί νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων δύο ημερών, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση των μελών για τα αποτελέσματα των επαφών, θα αναγνωστεί το υπόμνημα του κ. Πουλλαΐδη και θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες του Συλλόγου σε ότι αφορά την Εταιρεία.

Τα Δ.Σ. Συλλόγου και Εταιρείας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τους κ.κ. Ευγένιο Χαμπουλλά, Γιώργο Χατζηστεφάνου και Χρίστο Σαββίδη οι οποίοι απετέλεσαν την Τριμελή Επιτροπή για τις προσπάθειές τους και το αποτέλεσμα που έφεραν".