Το ΑΝΤΙΟ του ΠΡΑΝΙΤΣ/"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ"

Ο Ντάνιελ Πράνιτς λέει αντίο στον κόσμο της Ανόρθωσης μέσω των σόσιαλ μίντια...

Ο Κροάτης άσος της "Κυρίας" θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ανόρθωσης στο σημερινό ματς με τη Δόξα και κάνει το δικό του απολογισμό για τη διετία που ήταν στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

"Αυτό το κλαμπ και αυτή η πόλη ήταν το σπίτι μου για δύο χρόνια. Ήμουν περήφανος να φορέσω τη γαλανόλευκη φανέλα και τώρα ήρθε η ώρα να πω αντίο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και όλο το προσωπικό του συλλόγου. Ο πρώτος χρόνος ήταν υπέροχος, πολλοί δεν περίμεναν ότι θα παίξουμε τόσο καλό ποδοσφαίρο και θα να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα. Η δεύτερη σεζόν ήταν κακή, αν και πολλοί υποστηρικτές μας πίστευαν ότι θα κάνουμε θαύματα. Τα θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν συμβαίνουν συχνά. Εάν γίνουν, είναι αποτέλεσμα επαγγελματικής προσέγγισης στη δουλειά  και καλά οργανωμένο κάθε μέρος του συλλόγου. Δυστυχώς, δεν είχαμε όλα αυτά και κάποια λάθη δεν μπορούσαν να διορθωθούν. Παρά τα προβλήματα, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου που κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος της σεζόν με μέγιστο επαγγελματισμό. Δεν ήταν εύκολο. Αυτή ήταν ίσως η πιο δύσκολη εποχή της καριέρας μου. Αλλά τώρα θέλω να επικεντρωθώ στο σημερινό αγώνα και στο τελευταίο μου παιχνίδι σε αυτό το σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ που ήταν… σπάνιοι αυτή τη σεζόν. Είμαι υπερήφανος για εσάς και εξαιτίας σας, φορώ με περηφάνια τη φανέλα! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη σας σε αυτά τα δύο χρόνια. Σας εύχομαι όλες τις καλύτερες και πολλές ευχάριστες στιγμές στο μέλλον! 

O παππούς είναι... έξω"