"Σκάναρε" τον αντι-Βιεϊρίνια ο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα, sportdog.gr παραχώρησε το νέο απόκτημα της Ανόρθωσης, Γιώργος Γκαλίτσιος σχετικά με την περίπτωση που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, Μπεν Αρούς και αν κατα πόσον μπορεί να αντικαταστήσει τον Βιεϊρίνια.

"Είναι πολύ δυνατός! Είναι καλός παίκτης, ψηλός (1,85μ.) και μπορεί να παίξει και ως στόπερ. Ήρθε σαν καλό όνομα στη Λόκερεν από τη Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο η ομάδα του είχε δύσκολη χρονιά και είναι δύσκολο να κριθεί η απόδοση ενός ποδοσφαιριστή. Δεν ήταν και στα καλά της η Λόκερεν φέτος"

Για αντι-Βιεϊρίνια κάνει; "Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αν είναι κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ. Έχει καλή ταχύτητα, αλλά δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Πορτογάλο. Θυμάμαι όμως ότι είχε σημειώσει ένα πανέμορφο γκολ με τη Μπέβερεν με σουτ εκτός περιοχής. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ, γιατί είχε μπει στο 85' και η Λόκερεν πήρε τη νίκη με 1-0".

Στη συνέχεια η ιστοσελίδα σημειώνει πως ο Γκαλίτσιος θα συνεχίσει στην Ανόρθωση με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει τις επαφές του, με τον Παναθηναϊκό αλλά αυτές να μην προχωρούν σε συνεργασία.