Mόνο ως δανεικός (Aπό την Άντερλεχτ εξαρτάται...)

Μετά κι από τη νέα σπουδαία εμφάνιση του Τόμας Καμίνσκι, με αποκορύφωμα την απόκρουση πέναλτι στο χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα, πολλοί έσπευσαν να προτρέψουν τη διοίκηση της Ανόρθωσης όπως κάνει "δικό" της το Βέλγο κήπερ.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά έτσι ώστε ο Καμίνσκι να παραμείνει κάτοικος "Αντώνης Παπαδόπουλος" και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Μπορεί, τόσο ο Βέλγος κήπερ όσο και η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της "Κυρίας" να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία τους και να ευνοούν τη συνέχισή της, ωστόσο όλα εξαρτώνται από την Άντερλεχτ στην οποία ανήκει ο τερματοφύλακας.

Αν η ομάδα των Βρυξελλών βάλει πωλητήριο στον Καμίνσκι, τότε είναι αδύνατη η απόκτησή του με ελευθέρα μετεγγραφή, αφού κοστολογείται με ένα ποσό στο οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα της Αμμοχώστου.

Αν, όμως, αποφασίσει να τον παραχωρήσει και πάλι δανεικό, τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ρόστερ της Ανόρθωσης και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

«Έφυγε» ο Κυριάκος Σοφοκλέους

Απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας και φίλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, Κυριάκος Σοφοκλέους. Με καταγωγή από τη Νεάπολη Αμμοχώστου, ο δυναμικός πολιτικός μηχανικός έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, φεύγοντας με τον καημό της επιστροφής στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, αλλά και την οικογένεια της συμπολίτιδας Νέας Σαλαμίνας, την οποία υπηρέτησε τόσο ως πιστός φίλαθλος όσο και από το ανώτατο αξίωμα του Προέδρου του Συμβουλίου της.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου, στις 12:30μμ, από τον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου στο Τσιακκιλερό. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα εκπροσωπηθεί σε ανώτατο επίπεδο.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.