ΜΠΟΥΦ/ "Ψάχνει ομάδα που θα του επιτρέψει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του"

Σε ισπανικό μέσο γίνεται αναφορά στον Όλιβερ Μπουφ, την μεταγραφή του από την Σαραγόσα στην Ανόρθωση αλλά και την αποχώρηση του από την "Κυρία".

Αναλυτικά:

Ο Όλιβερ Μπουφ τερμάτισε το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση, γι 'αυτό είναι ελεύθερος και χωρίς ομάδα. Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής έφυγε για την Κυπριακή ομάδα τον Ιανουάριο και έπαιξε  μόνο οκτώ παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα γκολ. Τώρα το μέλλον του είναι αβέβαιο....

Μετά το καταστροφικό παιχνίδι ενάντια στο Lugo, η ομάδα αποφάσισε να τον αφήσει εκτός εντεκάδας και το πεπρωμένο του ήταν στο Κυπριακό πρωτάθλημα και την Ανόρθωση. Μια από τις παραδοσιακά ισχυρές ομάδες του νησιού της Μεσογείου που βρίσκεται σήμερα σε χαμηλές πτήσεις.

Τόσο πολύ ώστε η Μπουφ χρειάστηκε να παίξει στο πρωτάθλημα - παραμονής, ένα γκρουπ που περιλαμβάνει τις έξι χειρότερες ομάδες στην κανονική διάρκειας. Στο τέλος, η ομάδα του Μπουφ τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και κατάφερε να σωθεί.

 Τώρα ο Μπουφ θα πρέπει να βρει έναν νέο προορισμό και μια νέα ομάδα που να του επιτρέπει να ξεδιπλώσει όλο το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.