Οργανωμένοι Ανόρθωσης/Συλλαλητήριο έξω από το Προεδρικό (βίντεο)

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί όλους τους Αμμοχωστιανούς όπως δώσουν το παρόν τους στο συλλαλητήριο έξω από το προεδρικό την Παρασκευή η ώρα 18:00, με αφορμή τις προκλήσεις από το ψευδοκράτος, οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί. Παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης δημοσιοποιούν βίντεο που αποδεικνύει την παράνομη χρήση της "κλειστής" περιοχής Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου την προηγούμενη εβδομάδα είχε τοποθετηθεί για το θέμα της Αμμοχώστου για τις προκλήσεις από το ψευδοκράτος, οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί. Έχουμε δει μια κινητοποίηση από διάφορα σύνολα και οργανισμούς με αποτέλεσμα να έχει διοργανωθεί συλλαλητήριο έξω από το προεδρικό την Παρασκευή η ώρα 18:00.

Εμείς σαν γνήσιοι Βαρωσιώτες, καλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΙΑΝΟΥΣ όπως δώσουν το παρών τους στο συλλαλητήριο, ώστε να ακουστεί δυνατά και περήφανα η φωνή της κατεχόμενης πόλης μας. Σαν Παν.Συ.Φι. καλούμε ταυτόχρονα τους πάντες όπως στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο, να μην πέσουμε στην παγίδα κι’ άλλων διαχωρισμών όπως κάποιοι επιθυμούν. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας διαχωρισμός σε κομματικό, ομαδικό, οπαδικό, χρωματικό επίπεδο, παρά μόνο μια φωνή, αυτή της ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Γι’ αυτό καλούμε όλα τα σύνολα που θα συμμετέχουν όπως δεν φέρουν διακριτικά ή οτιδήποτε άλλο το οποίο θα διαχωρίζει και θα αποδυναμώνει την παρουσία μας σαν Αμμοχωστιανοί.

Όσο για τα ψέματα και τις παραβιάσεις που γίνονται στο “κλειστό” κομμάτι της πόλης μας, το βίντεο είναι ενδεικτικό. Για 45 χρόνια οι εκάστοτε κυβερνήσεις πουλούν κουτόχορτο στον κόσμο για τα δικά τους συμφέροντα. Έφτασε ο καιρός να ξυπνήσει ο κόσμος και όσα ΝΟΜΙΜΑ μας ανήκουν να τα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Αρκετά έχουν καταχραστεί και εκμεταλλευτεί την χαμένη μας πατρίδα. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Με εκτίμηση 
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου