Το λάβαρο της Ανόρθωσης θα είναι στο συλλαλητήριο

To Δ.Σ του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου όπως δώσουν μαζικά το παρών τους στην συγκέντρωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στις 18:00.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το λάβαρο της Ανόρθωσης θα είναι εκεί

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου όπως δώσουν μαζικά το παρών τους στην συγκέντρωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στις 18:00.

Η Αμμόχωστος, αποτελεί το προπύργιο της λύσης του κυπριακού προβλήματος. Με την παρουσία μας, διατυπώνουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως διεκδικούμε το αναφαίρετο δικαίωμα μας για επιστροφή στην πόλη μας καθώς επίσης ότι δεν θα συνεχίσουμε να είμαστε απλοί παρατηρητές και απαθείς στις τελευταίες εξελίξεις.

Προεδρικό Μέγαρο , Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στις 18:00. Το Λάβαρο της «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ» θα είναι εκεί !

Για το σκοπό αυτό , ο Δήμος Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι για την δωρεάν μετάβαση όλων των ενδιαφερομένων στο Προεδρικό Μέγαρο αναφορικά με την εκδήλωση της Παρασκευής έχει οργανώσει λεωφορεία ως ακολούθως:

• Από Πάφο
Αναχώρηση από το Παφιακό Στάδιο στις 3:30μ.μ.

• Από ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου
Αναχώρηση από το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στην Δερύνεια στις 4:15μ.μ.

• Από Λεμεσό
Αναχώρηση από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χαβούζας στις 4:30μ.μ.

• Από Λάρνακα
Αναχώρηση από τους χώρους στάθμευσης του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος και του Σταδίου Αμμόχωστος στις 4:45μ.μ.

Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι όπως δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 99 53 12 86 (κ. Πέτρος Κέκκος) μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 12:00μ.μ.