ΜΑΧΗΤΕΣ/''Δεν είστε ικανοί να εκπροσωπείτε τις Ιδέες μας''

Έντονοι και κάθετοι στη θέση τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης αναφορικά με το θέμα της κάρτας φιλάθλου., 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου...

''Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου εδώ και μέρες ήθελε να τοποθετηθεί για το θέμα της κάρτας οπαδού και όλο το παρασκήνιο που στήθηκε τόσο στον πολιτικό χώρο όσο και σε συλλογικό επίπεδο. 

Έχουμε μείνει άφωνοι πόσο πολύ κάποιοι προπαγάνδισαν ενάντια στην κάρτα οπαδού λίγο πριν τις εκλογές με σκοπό να πείσουν τους ψηφοφόρους τους να τους στηρίξουν στις τελευταίες εκλογές. Πολιτικές παρατάξεις οι οποίες διατυμπάνιζαν για κατάργηση και για ένα βιαστικό μέτρο που δεν απόδωσε καθόλου αλλά έπληξε τον αθλητισμό, χθες στην βουλή έμειναν σιωπηλές και υπάκουες στα μεγάλα αφεντικά. Από την άλλη τα δύο μεγάλα κόμματα φαίνεται πως για ένα “παράξενο” λόγο τελευταία στιγμή συνεργάστηκαν με αποτέλεσμα ούτε η κατάργηση να τεθεί ενώπιων τους την Παρασκευή αλλά ούτε η αναστολή που ζήτησαν κάποια σωματεία για το θεαθήναι. 

Και εδώ είναι που θέλουμε να σταθούμε περισσότερο. Πέραν των σωματείων που το ζήτησαν για το θεαθήναι πάνω σε κόλλες για τα μάτια του κόσμου, είδαμε τους “δικούς” μας να τοποθετούν το βαρύ όνομα της Ανόρθωσης δίπλα από την πιο μοντέρνα ομάδα του τόπου. Αυτό από μόνο του εμάς μας αηδιάζει. Συν της άλλης ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην χθεσινή συνεδρία της βουλής, παρουσίασε και υποστήριξε σθεναρά τις θέσεις συγκεκριμένου κόμματος που δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε και να πούμε πως έπληξε την Ανόρθωση τα τελευταία, και όχι μόνο, χρόνια. Είμαστε το πιο Ιστορικό Σωματείο χωρίς να έχουμε καμία σχέση από την γένεση μας με πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά το αντίθετο. Αν δεν μπορείτε να απεγκλωβιστείτε απ’ αυτούς τότε δεν είστε ικανοί να εκπροσωπείτε τις Ιδέες μας. 

Στην τελευταία ανακοίνωση για τους λόγους που δεν υπέγραψε την κοινή επιστολή η εταιρεία, έγραφε κατά γράμμα : “Ας πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αναστολή σημαίνει κατάργηση και εάν αυτό θέλουν ορισμένοι, ας βγουν να το πουν ξεκάθαρα και να αναλάβουν και τις ευθύνες”. Δυστυχώς για εμάς αποκαλύψατε όσα δεν μπορούσατε να μας πείτε κατάμουτρα τόσο καιρό. Ότι είστε φανατικά ενάντια της κατάργησης και οι λόγοι δεν είναι αθλητικοί, αλλά πολιτικοί. Ξέρουμε και περισσότερα αλλά για την ώρα θα το αφήσουμε για μας. 

Αν δεν σας ενοχλεί το 55% της μείωσης που παρατηρήθηκε για τα εισιτήρια του ΠΑΠ, αν δεν σας ενοχλεί το χαμηλότερο νούμερο της 20ετίας, αν δεν σας ενοχλεί ότι πριν 2-3-5-10 χρόνια το εξευτελιστικό νούμερο των 29.273 εισιτηρίων υπερκαλυπτόταν μόνο σε 4-5 παιχνίδια με τις μεγάλες παραδοσιακά ομάδες, τότε εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά όπως και η επιστήμη. Είναι ξεκάθαρο ότι τα συμφέροντα είναι πολλά. Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι ήμασταν και είμαστε ΕΝΑΝΤΙΑ ακόμα και στην αναστολή που σκοπό είχε απλά την εκμετάλλευση κόσμου για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η μόνη κατάσταση που θα μας επιτρέψει να ξαναδούμε την ποδοσφαιρική ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι η πλήρης κατάργηση της κάρτας. Μέχρι τότε εμείς ΔΕΝ θα κάνουμε την χορωδία κανενός. Αν θέλετε απλά χορωδίες ας το κάνει η νεολαία του κόμματος που υπόκεινται αυτοί που διοικούν τις ιδέες του Φοίνικα. 

Είναι φανερό από τις δηλώσεις των νέων ποδοσφαιριστών για εκπληκτική ατμόσφαιρα, ότι κατά την περσινή περίοδο επηρεάσατε ακόμα και ποδοσφαιριστές στο να μην μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Αν δεν μπορούσαν να εκφραστούν ελεύθερα και αγωνίζονταν κάτω από συνθήκες που δεν γούσταραν τότε η 7η θέση δεν είναι καθόλου τυχαία. Εμείς θα λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Ακόμα και για κάποια εσωτερικά μας θέματα δεν θα κρυφτούμε από κανέναν. Για να είσαι υγιής και καθαρός δεν θέλει μόνο ταλέντο, αλλά και κότσια. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καλεστούν ΟΛΟΙ για να συζητηθούν αυτά τα θέματα. 

Υ.Γ. Αύριο κανένας οργανωμένος στο Δασάκι.

25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧHTEC - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ - ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ 
Με εκτίμηση 
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου - MAXHTEC 1994''