Για τρίτο παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση δεν καταφέρνει να πάρει κάποιο βαθμό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας την ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 στο ΓΣΠ. Ο Μάρκους Χόλγκερσον μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net για το παιχνίδι και την συνέχεια της σεζόν.
Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ…
"Ήταν ένα παρόμοιο παιχνίδι με το προηγούμενο, και οι δύο ομάδες πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες έχουν καλή κατοχή της μπάλας και ανεξάρτητα του ότι δεν μπήκαν πολλά γκολ πιστεύω πως ήταν ωραίο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει ο κόσμος. Ήμασταν σίγουρα λίγο άτυχοι, γιατί το πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, όπως και το προηγούμενο ματς είχαμε τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες. Ενάντια σε μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που δημιουργείς σκοράροντας".
Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και πάλι στο ΓΣΠ, την Τετάρτη…
"Το Κύπελλο είναι πάντα λίγο διαφορετικό και στόχος μας είναι να σκοράρουμε για να το κάνουμε πιο δύσκολο για τον αντίπαλο. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να σκοράρουμε νωρίς, όμως πρώτα πρέπει να κάνουμε την αποθεραπεία μας και να ετοιμαστούμε γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλο ρόστερ και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πάλι".
Για το παιχνίδι με τον Ερμή το επόμενο Σάββατο..
"Πιστεύω πως μπορούμε να τους διαχειριστούμε. Το πρώτο παιχνίδι που τους αντιμετωπίσαμε δεν τα πήγαμε πολύ καλά όμως όταν τους υποδεχθήκαμε στην έδρα μας είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και το Σάββατο, όμως πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε για τον αγώνα της Τετάρτης".
Με τις επιστροφές των Λαΐφη και Μακρή η ομάδα θα αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της;
"Ναι, όπως και με την επιστροφή του Τόνι (Κάλβο), η ομάδα χρειάζεται τους δημιουργικούς της ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε παίχτες με διαφορετικά στιλ γιατί τώρα είμαστε όλοι παρόμοιοι και δεν μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι με τις αλλαγές. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Τώρα στον πάγκο έχουμε και πιο νεαρούς που όποτε μπαίνουν μέσα παίζουν εξαιρετικά, όπως ο Φύτος και ο Παναγιώτης. Για ένα τέτοιο επίπεδο υψηλό, όμως, χρειαζόμαστε όσους περισσότερους παίχτες γίνεται. Αυτό θα προσφέρει μεγαλύτερη γνώση στην ομάδα και είναι μια διαδικασία μάθησης. Πέρασα κι εγώ μέσα από αυτό στην αρχή και πιστεύω πως βελτιώθηκα. Ένα μεγαλύτερο ρόστερ βοηθά στην πρόοδο των ποδοσφαιριστών γιατί έχουν να προσφέρουν πολλά διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα".