"Φρένο" Ολυμπιακού στην Ανόρθωση...

Δεν είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί η ένταξη του Γιώργου Μανθάτη στην Ανόρθωση αφού φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει εντός Ελλάδας και να τον δώσει ξανά δανεικό στον Πανιώνιο. Αυτό αναφέρει ρεπορτάζ του sportime.gr τα ξημερώματα...

Το ρεπορτάζ αναφέρει:

Μπορεί η Ανόρθωση να τον θέλει, μπορεί οι πρώτες επαφές να έχουν ήδη γίνει, αλλά δεν είναι απίθανο ο Γιώργος Μανθάτης τελικά να παραμείνει εντός συνόρων.

Ο λόγος είναι πως ο Ολυμπιακός δεν ενθουσιάζεται με το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη στην Κύπρο. Θα προτιμούσε να τον κρατήσει στη Super League.

Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά προς το παρόν οι Πειραιώτες αντιστέκονται. Έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως θέλουν να πάει στον Πανιώνιο για άλλη μία χρονιά.

Υπενθυμίζεται πως οι «κυανέρυθροι» πριν από λίγο καιρό υπολόγιζαν κανονικά στον 22χρονο. Και τελευταία στιγμή ενημερώθηκαν πως για την ώρα η υπόθεσή του στραβώνει.

Εκείνοι δεν έχουν πολλές επιλογές λόγω του περιορισμού μεταγραφών. Προτιμούν σε πρώτη φάση να περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού κρίνουν πως δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο στην αγορά. Δεν βρίσκεται, άλλωστε, εύκολα Έλληνας εξτρέμ κάτω των 23ών, ελεύθερος και να ζητάει και λίγα χρήματα.

Επομένως, το κεφάλαιο «Μανθάτης» δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Πανιώνιο, αφού σύμμαχός του σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο Ολυμπιακός. Φυσικά μέχρι τα τέλη Αυγούστου υπάρχει πολύς χρόνος και όλα μπορούν να ανατραπούν. Αλλά για την ώρα από τον Πειραιά το μήνυμα προς τον παίκτη για τον προορισμό που θα έπρεπε να επιλέξει, είναι ξεκάθαρο.