Ανόρθωση/Ανακοίνωσε Χριστοφιδέλη

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή πετόσφαιρας Κώστα Χριστοφιδέλη!

Σπουδαίο όνομα στην Ελλάδα σαν πετοσφαιριστής ο Χριστοφιδέλης, ο οποίος μόλις πρόσφατα στα 42 του χρόνια αποχαιρέτησε τους αγωνιστικούς χώρους, όντας στον Ολυμπιακό Πειραιώς και πλέον αρχίζει την προπονητική με πρώτο σταθμό την Κύπρο και την Ανόρθωση.

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (τμήμα πετόσφαιρας ανδρών) ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή πετόσφαιρας κ Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι 42 ετών (26/06/1977) γεννημένος στην Καβάλα απ΄ όπου έχει ξεκινήσει και την επαγγελμάτικη του ενασχόληση με την πετόσφαιρα για να ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον Ολυμπιακό , Παναθηναικό, Ηρακλή και ΑΟΠ Κηφησίας .

Στην καριέρα του κατέκτησε 2 Κύπελλα Κυπελλούχων Ευρώπης, 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 9 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ και 1 Σούπερ Καπ.

Η μεγαλύτερη διάκριση για τον Κώστα Χριστοφιδέλη αποτελεί η 5η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλοσωρίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του".