Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net παραχώρησε ο Πρόεδρος της Αγίας Νάπας Χριστάκης Αντωνίου, σχετικά με τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλοι το γνωρίζουμε. Στόχος είναι το καλύτερο, αν καταφέρουμε βαθμολογικό κέρδος θα είναι μεγάλη υπόθεση. Όμως βασικός μας στόχος είναι τα επόμενα παιχνίδια. Παίζουμε με Άρη, Ένωση, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό. Με έστω μία νίκη, ξαναμπαίνουμε στην μάχη της παραμονής.
Δεν θα έχω υπερβολικές απαιτήσεις από το παιχνίδι της Δευτέρας. Ίσως μάλιστα προφυλάξουμε κάποιους παίκτες που είναι στο όριο, για να τους έχουμε στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια (Μαρκόφσκι, Φούσκο και Λαμπρόπουλος).
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδοθούμε. Αποδείξαμε πέρσι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ αλλά και φέτος κόντρα στην Ανόρθωση αλλά και την ΑΕΚ παρά το ότι χάσαμε, ότι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους».