Τεράστιο τρίποντο απ' τα έντεκα βήματα (δηλώσεις)

Η Αγία Νάπα πήρε το "ντέρμπι" παραμονής απένατι στον Οθέλλο με 1-0 με πέναλτι του Τζούρτζουριτς, ανέβηκε στους 15 βαθμούς και έβαλε "φωτιά" στην μάχη της παραμονής μετά και τη νέα ήττα της Δόξας...

Το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς πολλές φάσεις αφού πολύ λογικά καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε διάθεση να ρισκάρει, ειδικά από νωρίς. Χαρακτηριστικό ότι η Αγία Νάπα είχε ένα καλό σουτ με τον Παναγιότοφ στον 35' το οποίο έπιασε ο Ρόιν ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή στο 38' όταν ο Θεοδώρου πρόλαβε τον Τιάγο ο οποίος ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο Οθέλλος μπήκε κάπως καλύτερα και στο 52' είχε δοκάρι με τον Λοΐζου όμως ήταν η Αγία Νάπα που στο 62' είχε την τεράστια ευκαιρία από το πέναλτι να ανοίξει το σκορ, μετά από χέρι του Γκριν. Ο Τζούρτζουριτς που εκτέλεσε δεν λάθεψε και έβαλε μπροστά την ομάδα του με 1-0.

Απ' εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να διαχειριστούν το παιχνίδι και να φτάσουν στο πολύ σημαντικό τρίποντο ενώ είχαν και δοκάρι στο 90' με τον Χάμπερ. Να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής σωστά απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Τιάγο στο 94' ουσιαστικά σε "νεκρό" χρόνο αφού ο επιθετικός του Οθέλλου κλότσησε αντίπαλο από πίσω, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αγία Νάπα: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Χάμπερ, Μάρτσεφ, Μαρκόφσκι, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μπάμπα, Μέρτακκας, Τζούρτζουριτς

Οθέλλος: Ρόιν, Γκριν, Ευθυμίου, Βασιλείου, Χατζηγιαννακού, Βέρα, Λοΐζου, Ουλίσε, Πουτζιουρής, Τιάγκο, Παναγιώτου

Κίτρινες: Μαρκόφσκι, Αντωνίου, Τζούρτζουριτς, Φίλγκεϊτ, Χάμπερ, Κίττος / Bέρα, Γκριν, Ευθυμίου

Κόκκινες: - / Τιάγο

* Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει ο Οθέλλος με 2-1.

* Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Αναστασίου.

* Ο Γιώργος Κοσμά δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας του λόγω τιμωρίας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σάββας Θεοδώρου: "Στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς τέρματα. Στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης ο Οθέλλος ήταν καλύτερος. Από 'κει και πέρα πιέσαμε, κερδίσαμε το πέναλτι και προηγηθήκαμε. Μετά αμυνθήκαμε πολύ καλά και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει, ενώ είχαμε και το δοκάρι στις καθυστερήσεις για να κάνουμε το 2-0. Είναι πολύ σημαντική νίκη αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές".

Κώστας Σακκάς: "Στο πρώτο ημίωρο η Αγία Νάπα ήταν καλύτερη. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε με εσωτερικές αλλαγές να ισορροπήσουμε και τα καταφέραμε στην επανάληψη, χάνοντας και την μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι. Ακολούθως η Αγία Νάπα πέτυχε το γκολ και είχε καλή αμυντική τακτική στην συνέχεια και μας κράτησε μακριά. Στο τέλος προσπαθήσαμε να πιέσουμε για να ισοφαρίσουμε την υστάτη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαίρω την Αγία Νάπα για τη νίκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας για να πάρουμε αποτελέσματα στην συνέχεια".