Φάσεις ναι, γκολ όχι (δηλώσεις/φώτος)

Μετά από ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, Σαλαμίνα και Αγία Νάπα έμειναν στο 0-0 σε ένα από τα "ντέρμπι" παραμονής που θα δούμε και στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις όμως ο Κίττος ήταν σε πολύ καλή μέρα. Και η Αγία Νάπα από την πλευρά της είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως στην αντεπίθεση, όμως ούτε αυτή μπόρεσε να φτάσει στο γκολ... 

Νέα Σαλαμίνα: Μπρουκς, Αουρέλιο (86΄ Κωνσταντίνου), Μοντέιρο, Πεδρίτο, Λεόν, Εζέ, Κυριάκου, Λαμπρόπουλος, Βιλέλα, Παπάβα, Τσιγκουίνι

Αγία Νάπα: Κίττος, Χάμπερ, Μάρτσεφ, Μαρκόφσκι, Φούσκο, Παναγιότοφ, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μπάμπα, Μέρτακκας, Τζούρτζουριτς (68΄ Άντολεκ)

Κίτρινες: Μοντέιρο / Φούσκο

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Νίκος Παναγιώτου: "Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος όμως υστερήσαμε ξανά στο γκολ. Δυσκολεύουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που διεκδικεί το κάθε παιχνίδι. Βλέπουμε τη συνέχεια, έχουμε ποιοτική ομάδα και πιστεύω στους παίκτες μου. Αυτό το γκολ μας έχει ταλαιπωρήσει. Θα πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημα για τη δύσκολη συνέχεια".

Γιώργος Κοσμά: "Ήταν ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι και οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν 100%. Στα πρώτα 30 λεπτά περιμέναμε την Νέα Σαλαμίνα να επιτεθεί και με μαζική άμυνα προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, όμως η πίεση στο δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερη για τον αντίπαλο. Είχαμε κάποιες ξεκάθαρες ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Η συνέχεια είναι δύσκολη, όμως υπάρχει θέληση και αισιοδοξία. Το πιστεύουμε ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία γιατί το αξίζουμε".