ΟΧΙ στον εφησυχασμό... των δύο αποτελεσμάτων

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να βολεύεται με δύο αποτελέσματα στο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αφού στη χειρότερη περίπτωση θα διατηρηθεί το +5 από τους "κυανόλευκους" της Λεμεσού, ωστόσο πολλές φορές όταν παίζεις έχοντας αυτό στο μυαλό σου, τότε δέχεσαι την ήττα.

Αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ο Τόρστεν Φινκ, ο οποίος μέσα από την πολύχρονη εμπειρία του τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής γνωρίζει ότι ο εφησυχασμός μπορεί να κοστίσει και να υποστείς μεγάλη ζημιά.

Άλλωστε, παρότι η ομάδα του έχει το... πάνω χέρι αυτή τη στιγμή, κάποιες αδυναμίες στα προηγούμενά της παιχνίδια και ιδιαίτερα στην ανασταλτική λειτουργία έκαναν την εμφάνισή τους κι αν δεν ήταν τόσο παραγωγική η επίθεση ίσως τώρα τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά.

Γι' αυτό το λόγο χρειάζεται συγκέντρωση και προσήλωση στο στόχο και στα 90 και κάτι λεπτά που θα διαρκέσει το αυριανό ντέρμπι, ψυχραιμία, πάθος και θέληση, διόρθωση και αποφυγή των λαθών, αλλά και βελτίωση σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να γίνει το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του Three Peat.