Από την περασμένη Τρίτη και μετά το 0-0 στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Βαρντάρ γίνεται λόγος για καυτή ρεβάνς σε ένα γήπεδο το οποίο θα μετατραπεί σε κόλαση... Οι Σκοπιανοί ποδοσφαιριστές με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά τους με δηλώσεις τους θέλησαν να ανεβάσουν το θερμόμετρο να επηρεάσουν τους οπαδούς τους και να προετοιμάσουν το έδαφος.
Θα είναι όμως έτσι τα πράγματα ή πρόκειται για υπερβολές;
Καταρχήν σημειωνόταν πως το ΑΠΟΕΛ είτε θα συναντήσει ένα γήπεδο με τις εξέδρες κατάμεστες ή σχεδόν γεμάτες! Μέχρι χθες πάντως τα εισιτήρια που είχαν διατεθεί ήταν περίπου 11 χιλιάδες. Ενδεχομένως όμως η αυριανή μέρα να είναι αυτή που θα εκτοξεύσει την προπώληση προς τις 20 χιλιάδες ίσως και ακόμη πιο ψηλά.
Από την άλλη όμως είναι και κάτι άλλο ιδιαίτερα σημαντικό. Το Nacionalna Arena Filip II Makedonski χωρητικότητας 33,460 θεατών είναι κολασμένη έδρα; Ένα γήπεδο με τον αγωνιστικό χώρο να έχει μεγάλη απόσταση από τις εξέδρες μπορεί να έχει χαρακτηρισμό καυτής έδρας;

Πάμε λοιπόν 3 χρόνια πίσω για να δούμε πως αντιμετώπισαν οι Σκοπιανοί μία παρόμοια περίπτωση για την ομάδα τους. Στην Λευκορωσία είχε χάσει με 3-2 από την Μπάτε και το αποτέλεσμα προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον για τον επαναληπτικό. Τότε η Βαρντάρ διέθεσε 28500 (!!!) εισιτήρια όμως ο στόχος δεν επιτεύχθηκε αφού το σκορ έμεινε στο 0-0. Πάντως πέρσι μετά από την καθαρή ήττα στη Ρουμανία από την Στεάουα στο Nacionalna Arena Filip II πήγαν μόνο 3500 φίλαθλοι.
Δείτε το βίντεο του αγώνα με την Μπάτε