Mε τα... μούτρα πάνω στον Βάντερ έπεσαν όλοι στο ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να προλάβει τη ρεβάνς με την Αστάνα.
Όλα βαίνουν καλώς και ίσως καλύτερα από το αναμενόμενο όσο αφορά την πορεία αποθεραπείας του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ενώ και ο ίδιος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να δώσει το παρόν του στον αγώνα με το συγκρότημα του Στόιλοφ.
Ο ακραίος άσος των "γαλαζοκιτρίνων" νιώθει σαν θηρίο στο κλουβί και δουλεύει σκληρά και πειθαρχημένα για να είναι παρών στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.
Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι που καθημερινά ενημερώνει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook για την κατάστασή του, αφού και ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να λείπει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που πήρε τα... πάνω του.
Παράλληλα, τα πρώτα δείγματα από την παρουσία του Βάντερ στους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ απέδειξαν πως είναι παίκτης-κλειδί, αλλά κι απρόβλεπτος για τον αντίπαλο, κάτι στο οποίο ποντάρουν όλοι.