(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ) Προτάθηκε παίκτης... Μπαμ! (βίντεος)

Ένας σπουδαίος επιθετικός προτάθηκε στο ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net ο παίκτης που προτάθηκε και απασχολεί τους γαλαζοκίτρινους είναι ο Αργεντινός κεντρικός κυνηγός Fernando Cavenaghi...

Ο 32χρονος άσος έχει πλούσιο βιογραφικό σε αρκετές μεγάλες ομάδες της χώρας του και της Ευρώπης.

Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες αγωνιζόταν στην River Plate, με τελευταία συμμετοχή στις 6/8 για το Copa Libertadores. Κατά τη φετινή περίοδο (από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Αύγουστο) "έγραψε" 25 συμμετοχές με 11 γκολ ενώ το προηγούμενο εξάμηνο είχε 20 συμμετοχές και 10 γκολ.

Στην Ευρώπη έκανε την πρώτη του παρουσία με την Spartak Moscow το 2004. Αγωνίστηκε για τρία χρόνια και στη συνέχεια πήγε στην Γαλλική Bordeaux. Πέρασε ως δανεικός στην 4ετία όπου άνηκε στη Γαλλική ομάδα από Mallorca και την Βραζιλιάνικη Internacional. Το 2011/12 επέστρεψε στην πατρίδα του και στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του την River Plate. Επόμενοι του σταθμοί το 2012/13 η Villareal και το 2013/14 η Μεξικανική Pachuca.

Ο Fernando Cavenaghi (21/9/83) που αγωνίστηκε και 4 φορές στην Εθνική της χώρας του, είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Το κασέ του είναι αρκετά ψηλό αλλά με... λογική υπέρβαση ίσως μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να κάνει το deal.