"Καμπάνα" από ΟΥΕΦΑ και διοίκηση

Με επιπλέον δύο αγωνιστικές, πέραν της μίας της αποβολής, τιμώρησε η ΟΥΕΦΑ τον Τόμας Ντε Βινσέντι, όπως γνωστοποίησε το ΑΠΟΕΛ. Έτσι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει από τα επόμενα τρία παιχνίδια στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας επέβαλε στον ποδοσφαιριστή χρηματικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχει ενημερωθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA  ότι ο ποδοσφαιριστής Tomas De Vincenti πέραν από την αυτόματη ποινή αποκλεισμού του για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στην αναμέτρηση APOEL FC-FC Schalke 04, τιμωρείται επιπλέον με δύο αγωνιστικές. Έτσι θα απουσιάζει από τις επόμενες τρεις αναμετρήσεις με AC Sparta Praha και Αστέρα Τρίπολης (εντός και εκτός).

Επιιπλέον η διοίκηση της ομάδας έχει επιβάλει πρόστιμο ύψους €5,000 στον ποδοσφαιριστή για την συμπεριφορά που επέφερε την κόκκινη κάρτα στον συγκεκριμένο αγώνα.

48.000 ευρώ σε πρόστιμα (Ενημέρωση από ΚΟΠ)

Η UEFA ενημέρωσε την ΚΟΠ για ποινές που έχει επιβάλει στο ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα του με τη Σάλκε για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και για τον επαναληπτικό αγώνα των play-off του Champions League με την Αστάνα.

Συγκεκριμένα για τον αγώνα με τη Σάλκε, στο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε πρόστιμο 13.000 ευρώ για την συμπεριφορά οπαδών του και κυρίως για άναμμα πυροτεχνημάτων ενώ για τον ίδιο λόγο, στο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε πρόστιμο 35.000 ευρώ για τον αγώνα με την Αστάνα.