Ασφαλιστικά μέτρα για να μην είναι στο κουπόνι του στοιχήματος

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΟΠΑΠ, προκειμένου ο Οργανισμός να μη συμπεριλαμβάνει παιχνίδια των Αρκάδων στο κουπόνι του!

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα πραγματοποιηθεί εντός της Τετάρτης (4/11),ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, οι Αρκάδες που έχουν  συμφωνήσει με στοιχηματική εταιρία για τη χορηγία στη φανέλα τους, δεν επιθυμούν οι αγώνες τους να συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Οργανισμού.

Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague μάλιστα, αναμένεται να τεθεί θέμα διεκδίκησης χρημάτων από τον ΟΠΑΠ, για το γεγονός ότι στο live του, συμπεριλαμβάνονται αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού μέσω δικαστηρίων έχει αποφασιστεί πως μπορούν να υπάρχουν παιχνίδια ελληνικών ομάδων μόνο ως προς το τελικό αποτέλεσμα.