Με βάση την τριετία, Εθνικός - ΑΠΟΕΛ 0-3!

Εξαιρετική είναι η προϊστορία που… τρέχει το ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια του με τον Εθνικό Άχνας.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν εννέα σερί παιχνίδια στα οποία παίρνουν την νίκη, όμως μέσα από τα αποτελέσματα των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια, προκύπτει ένα απίστευτο στατιστικό.

Τις τρεις τελευταίες σεζόν, 2012-13, 2013-14 και 2014-15, ότι αποτέλεσμα υπάρχει στο παιχνίδι του α’ γύρου, υπάρχει και σε αυτό του β’ γύρου!

Δηλαδή…

Σεζόν 2012-13: Στο πρώτο παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας με γκολ του Μπόρδα και στο παιχνίδι του β’ γύρου επικράτησε με το ίδιο σκορ, με γκολ του Μπιτόν.

Σεζόν 2013-14: Στο παιχνίδι του α’ γύρου το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας χάρις σε γκολ των Μαντούκα και Σιέρινταν και με το ίδιος σκορ στον β’ γύρο, με γκολ των Μαντούκα και Σαντίν.

Σεζόν 2014-15: Εκτός έδρας νίκη με 4-0 στον α’ γύρο για το ΑΠΟΕΛ με σκόρερ τους Λάνινγκ, Ρίισε, Εφραίμ και Τζιμπούρ και νέα νίκη τον β’ γύρο, αυτή την φορά στο «ΓΣΠ» με το ίδιο σκορ, 4-0. Σκόρερ οι Σιέρινταν (2), Αλεξάνδρου και Μαντούκα.

Άρα με βάση το… τροπάριο που έχει καθιερώσει το ΑΠΟΕΛ την τελευταία, πάμε για σκορ Εθνικός – ΑΠΟΕΛ 0-3, αφού στο παιχνίδι του α’ γύρου οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν της Άχνας με 3-0!