“Κάθε παίκτης ήξερε το ρόλο του” (Βίντεο)

Σπουδαία νίκη πέτυχε χθες το ΑΠΟΕΛ με 2-0 στο “αιώνιο” ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, παραμένοντας έτσι στο +4 από τη συνδιεκδικήτρια του τίτλου ΑΕΚ.

Ο Ούρκο Πάρντο μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net για το ματς…

Αρχικά

“Νομίζω πως το πλάνο μας ήταν ξεκάθαρο. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε πως θέλαμε το παιχνίδι. Κάθε παίκτης ήξερε το ρόλο του στο ματς, κι αυτό ήταν κάτι που φάνηκε στο γήπεδο”.

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ εδώ και τρία χρόνια είναι αήττητο κόντρα στην Ομόνοια…

“Από τότε που παίζω στο ΑΠΟΕΛ (2011), δεν χάνω ποτέ”!

Για την ένταση και τους καυγάδες…

“Πάντα πρέπει να τα περιμένουμε αυτά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Όμως δεν ξέφυγε τίποτα από τον έλεγχο. Είμαστε πάντα “καυτοί” όταν έρχονται τέτοια παιχνίδια. Ότι μάχες έγιναν μέσα στο γήπεδο νομίζω ήταν στα πλαίσια του σεβασμού”.

Για τους φίλους της ομάδας και το ντέρμπι με την ΑΕΚ…

“Ήταν καλοί όμως όταν σταματάνε το παιχνίδι με τους πυρσούς, δεν είναι ότι καλύτερο για μας. Χάνουμε ώρα και ρυθμό, ειδικά όταν είμαστε σε καλή κατάσταση. Όμως έτσι συμβαίνει στην Κύπρο… Είναι κι αυτό μέρος του αγώνα.. Κόντρα στην ΑΕΚ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε”.

Για την αποχώρηση του Τιμούρ…

“Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι προπονητές πάνε και έρχονται. Αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Θα κρατήσω την γνώμη που έχω, για μένα. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο”.