ΠΑΙΚΤΗΣ από Κύπρο για το ΑΠΟΕΛ (ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ πληροφορίες)

Σε μία μεταγραφική περίοδο οι σκέψεις στις ομάδες για ενίσχυση είναι πάρα πολλές. Υπάρχουν οι απλές και οι εύκολες μεταγραφές ελεύθερων παικτών. Συμφωνία-υπογραφές και τέλος. Υπάρχει και η ενίσχυση με αγορά παικτών. Πληρώνεις και παίρνεις... Είναι οι δανεισμοί, συμφωνείς και προχωράς.

Ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν πως στο ΑΠΟΕΛ προκύπτει τα τελευταία 24ώρα και μία άλλη περίπτωση η οποία όμως δεν σχετίζεται με καμία από τις πιο πάνω κατηγορίες. 

Λόγω της ιδιατερότητας της περίπτωσης απλά σας ενημερώνουμε χωρίς όνομα πως οι πρωταθλητές είναι σε επαφή με ξένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Κύπρο ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλη ομάδα αλλά για συγκεκριμένο λόγο θέλει να αποχωρήσει. Η πλευρά του παίκτη ήρθε σε επαφή με το ΑΠΟΕΛ και πλέον όλα θα κριθούν στις κινήσεις του ποδοσφαιριστη και αν ο ίδιος καταφέρει να αποχωρήσει έτσι ώστε να πάει στους πρωταθλητές ως ελεύθερος. Θεωρείται δεδομένο πως οι γαλαζοκίτρινοι θα πάρουν τον ποδοσφαιριστή εάν αυτός καταφέρει να αποδεσμευτεί...

Κλείνοντας το σημείωμα είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως αν προκύψει κατάληξη θετική το θέμα θα προκαλέσει αρκετό θόρυβο.