Παικταράς και... παικταράς!

Είναι από τις περιπτώσεις που ο γιος πήρε τα γονίδια του πατέρα, όχι μόνο στην θεωρία αλλά και στην πράξη.

Ο Δημήτρης Ιωάννου μεγαλούργησε την εποχή που αγωνιζόταν, κυρίως στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις που δικαιολογημένα τον κατατάσσουν στους κορυφαίους Κύπριους στόπερ.

Στα χνάρια του πατέρα, επιδιώκει να... βαδίσει και ο γιος, ο Νικόλας. Μετά την θητεία του στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεχίζει στο ΑΠΟΕΛ και προσπαθεί να... βρει τον τρόπο να καθιερωθεί στους "γαλαζοκίτρινους". Μέχρι στιγμής, σε μια διετία έχει αγωνιστεί 8 φορές, οι μισές ως βασικός και οι άλλες μισές ως αλλαγή. με την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, ο 20χρονος άσος θα έχει μπροστά του την μεγάλη ευκαιρία, μέσα από τις προπονήσεις να δείξει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα και να ακολουθήσει τον δρόμο που... χάραξαν μέσα στην προηγούμενη σεζόν οι Αρτυματάς και Σωτηρίου.

Αυτή την περίοδο, μέχρι και την επανέναρξη των προπονήσεων πατέρας και γιος βρίσκονται στο Ντουμπάι για διακοπές. Χαλάρωση και διασκέδαση, μπόλικη διασκέδαση κρίνοντας και από την φωτογραφία των δύο σε... κούρσες με τις τετράτροχες!