Κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε στην τελευταία προπόνηση επί Νορβηγικού εδάφους πριν το παιχνίδι με την Ρόσενμποργκ για τον ΑΠΟΕΛ.
Οι παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν ετοιμάζονται για τον αποψινό (20:15) αγώνα μ τους Νορβηγούς όπου θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους βοηθήσει να πάρουν την πρόκριση στο παιχνίδι του ΓΣΠ.
Ο Δανός προπονητής της ομάδας τόνισε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ότι η ισοπαλία δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα ωστόσο ο ίδιος πάντα προετοιμάζει την ομάδα για την νίκη, επομένως θα δούμε ένα επιθετικό ΑΠΟΕΛ το οποίο δεν έχει τίποτα να φοβηθεί μπροστά στους 10.000 περίπου Νορβηγούς φιλάθλους.
Ο καιρός στο Τόρντχαϊμ σήμερα Τετάρτη είναι καλύτερος από την Τρίτη. Υπάρχει ηλιοφάνεια ενώ οι Νορβηγοί μας είπαν ότι οι πιθανότητες βροχής είναι λίγες. Σαφώς η απότομη αλλαγή των καιρικών συνθηκών στην πόλη είναι σύνηθες φαινόμενο.
Θυμίζουμε ότι η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει στην Κύπρο τα χαράματα της Πέμπτης αφού η αναχώρηση από την Νορβηγία είναι προγραμματισμένη για τις 23:45 ΄τοπική της Τετάρτης.
