Όταν με τόση ευκολία όλοι αποθέωναν τον Τόμας Ντε Βιντσέντι και υπερθεμάτιζαν το πόσο σημαντικός είναι για τον ΑΠΟΕΛ τονίζοντας τον επηρεασμό της ομάδας όταν δεν αγωνίζεται, δεν νοείται να μην γίνει το ίδιο επίπεδο αναφοράς μετά τη φυγή του.
Σίγουρα για τον κάθε οπαδό το ιδανικό θα ήταν όλοι να παραμένουν, ωστόσο, όπως και στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο ουδείς αναντικατάστατος.
Από την στιγμή που η κουβέντα του αν έπρεπε να αποχωρήσει είναι ένα ξεχωριστό θέμα προς συζήτηση, πλέον θέλοντας και μη, η ομάδα πρέπει να δει την μέρα... Όχι με την ευρεία έννοια, αλλά αρχής γενομένης από σήμερα στο Σούπερ Καπ.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» θεωρητικά διαθέτουν τόσο την επάρκεια, όσο και την επάρκεια ρόστερ για ν' ανταπεξέλθουν στην παρούσα φάση σε κάθε αγωνιστική πρόκληση.
Έτσι υποθέσουμε ότι πάντοτε κριτήριο είναι τ' αποτελέσματα κι επιτυχίες. Τότε η αποψινή αναμέτρηση και φυσικά η διπλή μάχη με Κοπεγχάγη θα έχει τη δική της σημασία. Με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται για το χρονικό επιλογής της παραχώρησης του Αργεντινού...
Κεφάλαιο αντικατάσταση...
Το θέμα αντικατάστασής του δεν είναι απλή υπόθεση. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο, ενώ η σκιά του θα είναι έντονη στον αποδυτηριακό χώρο με αναπόφευκτες συγκρίσεις του πριν και του μετά.
Μεγάλη υπόθεση το κεφάλαιο σωστής επιλογής αντικαταστάτη και φυσικά το βάρος που θα επωμιστεί ο εκλεκτός για να αποδείξει την αξία του.