Έφυγε πέρσι ως δανεικός χωρίς να πάρει ευκαιρία. Επέστεψε το καλοκαίρι, έκανε προετοιμασία αλλά "κόπηκε" στην συνέχεια. Ο Γιαννιώτας δεν πήρε χρόνο στον Ολυμπιακό για να κυνηγήσει τον στόχο του να κερδίσει θέση αλλά μέσα σε λίγες μέρες θα παίξει δυο ματς μέσα στην έδρα της ομάδας στην οποία ανήκει.
Στις 29 Σεπτεμβρίου, το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πειραιά εκτός έδρας. Ο Γιαννιώτας είναι προφανώς... βασικός και αναντικατάστατος στο πλάνο του Κρίστιανσεν και δεν υπήρξε στην συμφωνία κάποιος όρος να μην παίξει στο σενάριο που κληρωθούν μαζί στην Ευρώπη οι δυο ομάδες.
Έπειτα στις 7 Οκτωβρίου η Ελλάδα θα φιλοξενήσει την Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ο Γιαννιώτας που κερδίζει την εκτίμηση του Μίκαελ Σκίμπε, δεν αποκλείεται να έρθει αντιμέτωπος με ορισμένους απ' τους συμπαίκτες του στο ΑΠΟΕΛ, πλέον σε διεθνές επίπεδο.
Δυο ματς σε λίγες μέρες στο Καραϊσκάκη, λοιπόν, για τον Γιαννιώτα. Στο ένα ως φιλοξενούμενος και στο άλλο ως γηπεδούχος!