Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, εντούτοις το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης, επικρατώντας με 2-0.
Με τα γκολ των Ντε Καμάργκο και Βάντερ, οι «γαλαζοκίτρινοι» έφτασαν στην νίκη και έκαναν το τρία στα τρία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Έτσι, η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν μετά τις νίκες κόντρα σε Ερμή, Νέα Σαλαμίνα και Αναγέννηση έφτασε στους εννέα βαθμούς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασε και στα εννέα γκολ υπέρ, έναντι κανενός κατά!
Τέσσερα με τον Ερμή, τρία με την Νέα Σαλαμίνα και δύο με την Αναγέννηση, συνολικά εννέα φορές είδαν δίκτυα οι «γαλαζοκίτρινοι» συνδυάζοντας το με το απόλυτο των εννέα βαθμών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Και όλα αυτά, με την… υπογραφή του 9αριού της ομάδας, Ιγκόρ Ντε Καμάργκο ο οποίος μετά την περίοδο αμφισβήτησης, πλέον περνά την περίοδο της αναγνώρισης!