Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurohoops.net, ο Δημήτρης Κουστένης θα είναι ο νέος προπονητής του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει...
"Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Δημήτρης Κουστένης, ο οποίος ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 50χρονος κόουτς θα καθίσει στον πάγκο κάποιας ομάδας εκτός Ελλάδας αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο των αριθμό των Ελλήνων προπονητών που εργάζονται στο εξωτερικό.
Ο Κουστένης έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή επί σειρά ετών στο πλάι του Αργύρη Πεδουλάκη (1997-2004 Περιστέρι, 2005-07 Πανελλήνιος, 2010-2011 Περιστέρι) αλλά και στον Πανιώνιο (2007-2008, 2009-2010). Επίσης, έχει καθίσει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Περιστερίου, του Ηλυσιακού και του Πανελευσινιακού".