Αποκλεισμό μίας αγωνιστικής και πρόστιμο για τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής γιατί μετά τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά παράβαση του Κεφαλαίου 9, άρθρο 23 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2016-201.
Αναλυτικά:
*Καταγγελία κατά:
(1) του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(α) γιατί δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες της Εγκυκλίου με Αρ. 402/2016-2017 ημερομηνίας 27.09.2016 και συγκεκριμένα είχε γραμμένο στο φύλλο αγώνα άτομο που δεν ήταν καταχωρημένο στο σύστημα
Απόφαση:Πρόστιμο.
(β) γιατί επέτρεψε στο Πρόεδρο κ. Πρόδρομο Πετρίδη να μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά παράβαση του Κεφαλαίου 9, άρθρο 23 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2016-201.
Απόφαση:Πρόστιμο.
(2) του Πρόδρομου Πετρίδη Προέδρου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας γιατί μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών κατά παράβαση του Κεφαλαίου 9, άρθρο 23 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2016-201.
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.