Επιβεβαιώνεται μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων. Ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ... διαλέγουν αγώνες για να είναι στο γήπεδο.
Ενώ οι πρωταθλητές σε έξι αγώνες για το Champions και Europa League έχουν διαθέσει 82965 εισιτήρια, στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών για το πρωτάθλημα η διάθεση έφθασε μόλις στις 39281 εισιτήρια και παρόλο που τα διαρκείας είναι περίπου 7500 ο μέσος όρος προσέλευσης δεν ξεπέρασε τις 7000!
Στο ΑΠΟΕΛ είναι ευχαριστήμενοι γενικότερα από την στήριξη του κόσμου όμως θα ήταν καλό να αναζητήσουν τρόπους έτσι ώστε να έχουν στο γήπεδο πολύ περισσότερο κόσμο.
Οι λόγοι που οι φίλαθλοι προτιμούν το σπίτι και τις καφετέριες είναι πολλοί. Ένα ΑΠΟΕΛ με συνεχόμενους τίτλους και πολλές επιτυχίες εύκολα θα μπορούσε να είχε διπλάσιο αριθμό οπαδών στις κερκίδες. Η πρωτιά και σε αυτή την κατάταξη δεν είναι αρκετή.