ΚΑΡΛΑΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: "Σας έχω όλους στην καρδιά μου!"

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Καρλάο έστειλε μήνυμα γραμμένο στα Ελληνικά, μετά το τέλος της συνεργασίας του με το ΑΠΟΕΛ...

"Ευχαριστήρια Δήλωση. Μέσω αυτής της δήλωσης θέλω να ξεκαθαρίσω το θέμα της οριστικής μου αποχώρησης από τον ΑΠΟΕΛ.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ ότι από τότε που ήρθα στην ομάδα τον Αύγουστο του 2014 μέχρι σήμερα, τον Ιανουάριο του 2017, εγώ ο Καρλάο ήμουν: Ένας αληθινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όπως ήμουν και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που έχω αγωνιστεί, έχοντας δουλέψει με μεγάλη αφοσίωση, σεβασμό και απόλυτη αποφασιστικότητα για να πετύχω όχι μόνος τους συλλογικούς στόχους αλλά και τους προσωπικούς μου στόχους.

Στον ΑΠΟΕΛ ήρθα με ελευθέρα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν επιβαρύνθηκε με κανένα ποσό για τη μεταγραφή μου. Λίγο πριν συμπληρώσω τα 31 μου, στις 19 Ιανουαρίου, πήρα μεταγραφή για τη Σέριε Α της Ιταλίας. Αν και ήμουν πολύ ευτυχισμένος εδώ στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ, δεν μπορούσα να χάσω αυτή την ευκαιρία για να εκπληρώσω ένα επαγγελματικό μου όνειρο και να παίξω για ένα μεγάλο ιταλικό σύλλογο, σε μια χώρα όπου υπάρχει η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές σχολές σε ό,τι αφορά τη δική μου θέση, του κεντρικού αμυντικού. (αυτή είναι η θέση που κανονικά παίζω).

Στέλνω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους πολυπληθείς φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και ειδικότερα στην προπονητική ομάδα, το προσωπικό, την Διοίκηση και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους αγωνίστηκα στην ομάδα.

Ευχαριστώ για την αγάπη και τον τρόπο που με δεχτήκατε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Και ειδικότερα σε όλο τον κυπριακό λαό, τον οποίο έμαθα να αγαπώ και να σέβομαι και ο οποίος φέρθηκε σε μένα και στην οικογένειά μου πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Ανεξαρτήτως του αν ήταν φίλαθλοι αντίπαλων ομάδων, όλοι πάντα μου συμπεριφέρονταν με μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό. Η Κύπρος είναι μια χώρα που έμαθα να αγαπώ και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου με τις καλύτερες αναμνήσεις. Είμαι κι εγώ ένας όπως τους πολλούς άλλους επαγγελματίες που πέρασαν από εδώ και ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω, είτε υπό την επαγγελματική μου ιδιότητα ή σε προσωπικό επίπεδο αφού θα είμαι πάντα σε επαφή με την Κύπρο. Γι'αυτό να είστε απόλυτα σίγουροι. Στο επανιδείν. Σας έχω όλους στην καρδιά μου.

Κάρλος Ρομπέρτο Ντα Κρουζ Ζούνιορ".